Alla inlägg den 4 mars 2015

Av bella bexell - 4 mars 2015 15:57

De senaste dagarna har varit fullspäckade där av den dåliga uppdateringen.


Först och främst så va det första veckan efter lovet som man skulle överleva, vilket gick hyfsat bra.

Sen i fredags kom mamma ner hit så då passade jag på att få mitt rum(eller a egentligen hela huset) städat, hon och Victor lagade även mat till oss andra som var jag, Minna, Luciana och Melanie.

På lördagen var det dags för rock examination, som jag längtat! Jag var super taggad och jag måste faktiskt säga att jag tyckte det gick ganska bra.  

Här har vi mej och Nora med matchande kläder som körde Ain´t talkin´ ´bout love tillsammans med Isak, Luciana, Olivia och Pär-päron.

Direkt efter examinationen var vi ett gäng som åkte upp till mej för att se på Tomas Stenström som spelade på Metropol i Hultsfred, de blev succe! Alla hade superkul och Tomas var magisk!        



Nu är det en ny vecka och nya utmaningar. Den största utmaningen denna veckan är helt klart alla gehörsläxor som ska in.. Men för att lätta upp stämningen lite och sluta tänka på plugg ett tag så satte trollungarna på frövägen sej och började redigera en kortfilm som vi spelat in igårkväll. De är på frövägen det händer kan man säga!;)


Ikväll ska jag, Elin, Nora och ett gäng på hockey här i Tingsryd för att se när de(förhoppningsvis) vinner mot Huddinge.

Sen blir de plugg, och plugg, och lite mer plugg.. MEN JAG ÄR INTE BITTER!

Ovido - Quiz & Flashcards